» 2 days left..

haha, ha nedräkning här på bloggen ;D 2 dagar kvar sen drar man till turkiet :D ska bli så jävla skönt! sol,bad, väärme, shoppa, god mat ( i hope;p) och fina rum, roliga ruchelkanor (såg så ut på bilderna iaf ;p) och ja, sen ä man "brun å snygg" till avslutningen.. ha hittat enskit snygg avslytnings klänning! i´m in love! ♥ men som nikita sa idag " youre not supose to be inlove in stofe like that"XD dagen har varit bra, vi hade inger på matten,gick inte så värst bra.. 
efter idrotten stannade jag zascha och agnes kvar i omklädnings rummet, och va där me linnéa och vänta på joel.. mkt gapskratt blev de iaf XD sen när han komme så for vi andra till buss station och vänta på bussen, där träffa vi julia och stod å prata me hon en stund..
ja de va min dag de:)
















» 4 days left..

okejj nu har jag seriöst damp! ( mer än vanligt altså.) ska till turkiet om 4:a dagar! :D ska dit med: moster hennes man och amanda och jonna, mamma pappa och syrran, ska bli kul! tagga som satan! ska börja packa lite idag och mormor kmr ikv.. ( hon ska passa hundarna) 
vi stannar i turkiet i 1 vecka åker den 24 och kmr hem den 31 :)
 de hände en ganska komisk sak igår: de va hopptävling igår på ridskolan och jag å syrran skulle ju givet vis va me( och pappa tyckte egentligen inte de för han va rädd att vi skulle ramla av och bryta nått just innan vi skulle fara, men jag å syrran bara skratta åt de och sen for vi) och vad händer då? jo givet vis så när jag skulle hoppa de första hindret så stanna hästn( draken) och jag flög rätt in i bommarna och fick ett slag i midjan. men de gick bra, fick inte ens ett blå märke,men har jätte ont iaf.. så de blev ingen ridning idag, och vi so skulle rida ut idag.. men ajja, ganska skönt endå, för de spöregna ute ;)

4 dagar kvar, som sagt..







bilderna va jätte suddiga, men ja kmr ta "några" egna och lägga upp dom så don´t worry♥

» sometimes i pretend that im normal, but its getts boring so i go back to being me

hejj, de va bistånds dag ida (alla på skolan ska "jobba" ihop 100kr och sen skänker skolan de till nått barnhem elr nått sånt samtidigt som 6:orna kmr och får veta klasserna) och ja " jobba" hemma och kratta bort lite grus från gräsmattan och kratta löv, sen haja typ bara slappa.. just nu sitter man och lysnna på spotify :D
saknar simträningarna, för de finns ju typ inge å göra nu.. för då va man ju iaf trött för man simmat, nu är man trött för att man suttit framför datorn ist.. 
  
                    

gammal bild på lazer sen i sommras tagen vid tannbäcken